Изузетан значај традиционалних специјализованих листова

27. септембар 2018. године

Нови Сад, 27. септембар 2018. - Под слоганом У старом духу и новом руху, на Бркином салашу код Ченеја данас је промовисан нови, редизајнирани изглед ревије Добро јутро, намењене малим пољопривредним произвођачима, хобистима и љубитељима природе и здравог начина живота, коју издаје Дневник АД.

Иако се обраћају само једном сегменту читалачке публике, специјализовани часописи, посебно када  имају углед и традицију какве има `Добро јутро`, веома су важни за целокукупан систем јавног информисања, рекао је, поздрављајући присутне, помоћник покрајинског секретара за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Ђорђе Вукмировић.

Такви часописи се,  додао је он, по правилу припремају на највишем професионалном нивоу и по највишим стручним критеријумима, за шта је управо месечник Добро јутро најбољи пример, па је зато веома важно да имају и ширу друштвену помоћ.

Управо због тога ћемо учинити све да ваша ревија иза које је импресивних 46 година излажења и у времену које долази има подршку  нашег секретариојата, додао је Вукмировић.

Захваливши на досадашњој подршци Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама и Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство, директорка Дневника АД Гордана Живковић је посебно истакла да је следећи савремене трендове издавач, поред редизајна штампаног издања, посебан акценат ставио и на развој електронског издања ревије Добро јутро.

У аутентичном амбијенту старих војвођанских салаша, на промоцији су говорили и помоћник покрајинског секретара за пољопривреду, водoпривреду и шумарство Младен Петковић, председник Задружног савеза Војводине Радослав Јованов и професори Пољопивредног факултета у Новом Саду др Зоран Кесеровић и др Жарко Илин.