Драгана Милошевић честитала Васкрс православним верницима

Нови Сад, 28.април 2021. – Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић упутила је честитку његовој светости патријарху српском Порфирију, свештенству и монаштву, као и свим православним верницима, који Васкрс славе по Јулијанском календару.

„Упућујем најискреније честитке свим грађанима, који славе васкрсење Христово, са жељом да овај највећи хришћански празник прославе у добром здрављу, са миром у срцу и души окружени ближњима“ поручила је секретар Драгана Милошевић и додала да у времену велике епидемијске пошасти која је захватила цео свет и на искушење ставила људе свих вера и нација, ми прослављамо наш велики празник са надом да ће наше молитве за здравље, мир, благостање и опште добро целог човечанства наћи свој пут и да ће бити услишене.

Уз најбоље жеље свима за добро здравље, мир, спокој и заједништво, упућујем вам најрадоснији поздрав: Христос васкрсе! – поручила је секретар Милошевић, уз жељу да овај празник сви дочекају тако да се прославља живот који управо на Васкрс добија своје пуно значење и смисао.