Свечани пријем за учеснике 37. Конференције „CIRCOM Regional“

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић и један од чланова организационог тима годишње Конференције „CIRCOM Regional“-а, Миле Боца синоћ су у холу Покрајинске владе, на свечаном пријему, поздравили учеснике и представнике медијских кућа и јавних сервиса Европе.

Јавна медијска установа Радио телевизије Војводине је данас и сутра домаћин колегама из европских телевизијских кућа и током наредна два дана на бројне теме говориће око 18 признатих светских стручњака, док ће на конференцији присуствовати 200 учесника.

Пожелевши им угодан боравак у Новом Саду, секретар Драгана Милошевић, им је у име целе Покрајинске владе и у своје лично име пожелела да и конференција буде успешна и да са бројним темама из струке надограде своје знање и употпуне искуство.

Миле Боца овом приликом је рекао да ће се наредних дана разговарати о квалитету садржаја телевизијских програма, о интеракцији са аудиторијумом, као и о дигиталним технологијама будућности. У нади да ће ове теме проширити свакоме од нас сазнања, Боца им је пожелео добродошлицу у Нови Сад.