На манифестацији „Дама и џентлмен године“, Драгани Милошевић уручено признање „Дама године 2022.“

Нови Сад, 14. март 2022.- На манифестацији „Дама и џентлмен године“, која већ традиционално од 2014. године окупља велики број званица из јавног, друштвеног и привредног живота Републике Србије, у суботу је у хотелу Хајат у Београду уручено признање „Дама године 2022.“ покрајинској секретарки за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгани Милошевић.

Тим поводом након уручења, секретарка Милошевић је захваљујући се на награди истакла да се дама не рађа, већ се дамом постаје и кроз професионалну каријеру виолинисте и политичара трудила се да то и постане.

„За мене је титула даме заиста велика и значајна, јер сматрам да је дама мајка, сестра, ћерка, али и храброст, емоција, пожртвовање и одговорност“ рекла је Драгана Милошевић и још једном истакла захвалност на признању апострофирајући да ова манифестација доприноси грађењу бољег друштва у којем треба да имамо више дама и џентлмена.

Секретарка Милошевић је од 2018. године, члан Покрајинске владе у свим сазивима до сада и однела је једина ову ласкаву титулу са простора Војводине.