Драгани Милошевић додељена плакета захвалности Центра за културу Општина Стара Пазова

Нови Сад/Стара Пазова, 30.  јун 2021.- Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић данас је у Позоришној сали Општине Стара Пазова присуствовала Свечаној академији поводом 60. година рада Центра за културу ове општине.

Овом приликом ресорном секретару, у знак захвалности за сарадњу и подршку, коју пружа Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама,  додељена је Плакета Установе културе Општине Стара Пазова.

Честитајући на завидном јубилеју, ресорни секретар је истакла да у протеклих шездесет година Центар за културу Стара Пазова је остваривао, реализовао и промовисао бројне културне манифестације, како професионалних, тако  и аматерских културних деловања и тиме постао и остао културни драгуљ наше земље.

„Бројне изложбе, концерти, промоције књига, позоришне представе, промовисале су активности овог културног Центра, самим тим и дале задатак запосленима да тим стопама наставе“ истакла је ресорни секретар и додала да је то велики задатак и општине Стара Пазова, да настави да несебично улаже у културу, а и Покрајинске владе преко ресорног секретаријата да и надаље буде трајан и доследан партнер у реализацији бројних културних активности.