Јелена Добровић Бојановић отворила 11. дечје лето у БИГ-у

Нови Сад, 24. јун 2021.

Помоћница покрајинског секретара за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама Јелена Добровић Бојановић  отворилс је  Дечје лето 11, које се традиционално одржава у холу новосадског тржног центра БИГ.

Поздрављајући присутне Добровић Бојановић је најавила још амбициознији програм Дечијег лета, него претходних година, који ће обухватити преко 170 догаћаја за децу различитог узраста. Програми ће се одвијати на преко 20 локација у Новом Саду.

„Врло је важно осврнути се на слоган овогодичње манифестације – Слобода је… Љубав је… сигурно две најважније људске потребе. Одабиром креативних радионица у складу с наведеним мотом, малишани ће имати прилику да уживају у низу креативних и едукативних радионица, стичући знања и пријатељства у свом непосредном или посредном окружењу“ нагласила је Јелена Добровић Бојановић, проглашавајући Игре отвореним.

Манифестацију организује Дечији културни центар Нови Сад, уз подршку Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама, Града Новог Сада и тржног центра „БИГ“.